Lägga till textningsspår i videofiler

Du kan göra videoinnehållet tillgängligt för en bredare publik genom att lägga till textning. Om du vill nå döva eller hörselskadade tittare eller personer som pratar andra språk, hjälper textning dessa grupper att förstå dina videoklipp.

Om du vill lägga till textningsspår använder du en textningsfil som innehåller texten och annan information så att texten visas vid rätt tidpunkt i videon.

Om du vill lägga till textning i videofiler öppnar du Google Drive på datorn.