Legg til tekstspor i videofilene dine

Du kan gjøre videoinnholdet ditt tilgjengelig for et større publikum ved å legge til teksting. Hvis du vil nå frem til døve og hørselhemmede seere, eller folk som snakker andre språk, blir det enklere for disse gruppene å forstå videoene dine hvis du bruker teksting.

Du kan legge til tekstspor ved å bruke en egen filtype som inneholder teksten og annen informasjon som sikrer at tekstingen vises til riktig tid i videoen.

Hvis du vil legge til tekstspor i videofilene dine, åpner du Google Disk på en datamaskin.