Tekstitysraitojen lisääminen videotiedostoihin

Jos haluat, että videosisältösi on entistä useampien katsojien käytettävissä, lisää siihen tekstitykset. Jos haluat tavoittaa kuurot, huonokuuloiset tai muunkieliset katsojat, tekstitykset auttavat näitä ryhmiä ymmärtämään videoitasi.

Voit lisätä tekstitysraidan videoon käyttämällä tekstitystiedostoa, joka sisältää tekstin ja muita tietoja, joiden avulla tekstitykset ajastetaan.

Jos haluat lisätä videotiedostoihisi tekstitysraidat, avaa Google Drive tietokoneella.