Føj undertekster til dine videofiler

Du kan gøre dit videoindhold tilgængeligt for et større publikum, når du tilføjer undertekster. Hvis du vil nå ud til døve og hørehæmmede seere eller folk, der taler andre sprog, kan undertekster hjælpe disse grupper med at forstå dine videoer.

Hvis du vil tilføje undertekstspor, skal du bruge en undertekstfil, der indeholder teksten og andre oplysninger til at tidskode dine undertekster efter din video.

Hvis du vil føje undertekstspor til dine videofiler, kan du åbne Google Drev på din computer.