Ondertitelingstracks aan videobestanden toevoegen

Je kunt je videocontent voor een breder publiek beschikbaar maken door ondertiteling toe te voegen. Zo maak je je video's toegankelijk voor anderstaligen, doven en slechthorenden.

Als je ondertitelingstracks wilt toevoegen, heb je een ondertitelingsbestand nodig. Dit bestand bevat de tekst en andere informatie waarmee je de ondertiteling bij de video kunt timen.

Open Google Drive op je computer als je ondertitelingstracks aan je videobestanden wilt toevoegen.