Tillämpa etiketter i filer på Google Drive

Om du använder Drive på jobbet eller i skolan kan din organisation konfigurera etiketter för att ordna filer.

Tips!

• Du kan använda upp till fem etiketter på varje fil.
  • Det är bara administratörer som kan skapa etiketter.
  • Om du vill tillämpa etiketter på en fil måste administratören ge dig åtkomst och låta dig redigera filen.
  • Om du vill hitta etiketter som har tillämpats på en fil eller söka efter filer med deras etiketter behöver du:
    • Åtkomst till filen
    • Visa behörighet för etiketten

Visa etiketter på din Android-enhet

Viktigt! Det går inte att tillämpa eller ändra etiketter i mobilappen.

1. Öppna Drive-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Leta upp filen som du vill visa etiketter för.
  3. Klicka på Mer Merföljt avInformation och aktivitet följt av utan att öppna filen. Etiketter.
  4. Öppna filerna och klicka på Mer Merföljt av Information följt av Etiketter.
Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret