Tunnisteiden lisääminen tiedostoihin Google Drivessa

Jos käytät Drivea työ- tai koulutarkoituksiin, organisaatio voi ottaa käyttöön tunnisteita tiedostojen järjestelyn helpottamiseksi.

Vinkkejä:

• Yhteen tiedostoon voi lisätä enintään viisi tunnistetta.
  • Vain järjestelmänvalvojat voivat luoda tunnisteita.
  • Jos haluat lisätä tunnisteita tiedostoon, järjestelmänvalvojan on myönnettävä sinulle pääsy tiedostoon ja sen muokkausoikeudet.
  • Jos haluat hakea tiedostoon lisättyjä tunnisteita tai hakea tiedostoja tunnisteiden perusteella, sinulla on oltava
    • pääsy tiedostoon
    • tunnisteen katseluoikeus.

Tunnisteiden tarkasteleminen Android-laitteella

Tärkeää: Tunnisteita ei voi lisätä tai muokata mobiilisovelluksessa.

1. Avaa Drive-sovellus Android-puhelimella tai ‐tabletilla.
  2. Hae tiedosto, jonka tunnisteita haluat tarkastella.
  3. Älä avaa tiedostoa, vaan klikkaa Lisää Lisääja sittenTiedot ja toiminta ja sittenTunnisteet.
  4. Avaa tiedostot ja klikkaa Lisää Lisääja sitten Tiedot ja sitten Tunnisteet.