Bruk knapper i verktøyraden i Disk

Når du velger en Disk-fil eller -mappe på en datamaskin, kan du bruke knappene øverst til venstre til å utføre handlinger. Avhengig av størrelsen på skjermen din dukker det også opp et lignende sett med knapper når du holder markøren over en fil eller mappe i listeoppsettet.

Eksempel: Du kan bruke knappene til å dele eller gi nytt navn til filer.

Finn ut hva knappeikonene og -symbolene betyr

• : Del filen eller mappen.
  • : Last ned filen eller mappen.
  • : Gi et nytt navn til filen eller mappen.
  • Star: Legg til filen eller mappen i «Stjernemerket»-mappen.
  • : Flytt filen/filene til en annen mappe.
  • : Slett filen/filene eller mappen/mappene.
  • : Se flere menyhandlinger.

Tips: Slik fullfører du handlinger for flere filer eller mapper samtidig:

1. Klikk på filen eller mappen du vil velge.
  2. Trykk og hold på Command (Mac) eller Ctrl (Windows) og så klikk på andre filer eller mapper du vil velge.
  3. Slipp Command (Mac) eller Ctrl (Windows) og så klikk på en knapp på verktøyraden.