Markér eller fjern markeringen af spam i Drev

Som det også er tilfældet med spammappen i Gmail, omdirigerer automatiske klassificeringsalgoritmer filer, som Drev mistænker for at være uønskede, til spammappen. Du kan også manuelt flytte filer til og fra spammappen. Når en fil har ligget i spammappen i mere end 30 dage, fjernes den permanent fra Drev.

Du kan rapportere delte filer som spam i Drev. Filer, du rapporterer som spam:

• Genererer ikke længere notifikationer om kommentarer
  • Kan ikke findes via Drev-søgning eller foreslåede filer
  • Gennemgås af Google for overtrædelser af politikker

Vigtigt! Du kan ikke rapportere filer, som du eller medlemmer af din organisation ejer.

Markér en fil som spam

1. Åbn Drev på din computer.
  2. Højreklik på en fil i "Delt med mig".
    • Du kan også vælge flere filer: Markér afkrydsningsfeltet til venstre for filnavnet, og højreklik derefter på feltet.
  3. Klik på Bloker eller rapportér > Rapportér
    • Tip! Du kan også rapportere spam ved at trække én eller flere filer til Spam.
  4. Vælg, hvilken type uønsket indhold du vil rapportere. Du kan vælge, om du vil blokere en bruger.

Tip!

• Hvis der vælges en ulovlig indholdstype, omdirigeres du til en oversigtsside for den pågældende indholdstype. Siden indeholder flere oplysninger om, hvordan du udfylder rapporten.
  • Når du klikker på Rapportér eller manuelt flytter en fil til Spam, får Google besked om det.
    • Google analyserer muligvis filen for at hjælpe med at beskytte vores brugere mod spam og misbrug.
  • Når du rapporterer spam, flyttes filen til Spam, og den slettes automatisk efter 30 dage.

Fjern markeringen af en fil som spam

Hvis en fil er blevet markeret som spam ved en fejl, kan du fjerne den fra Spam:

1. Åbn Drev på din computer.
  2. Åbn Spam.
  3. Vælg filen, og klik derefter på Ikke spam foroven.
    • Du kan også højreklikke på filen og vælge Ikke spam

Slet filer i spam

1. Åbn Drev på din computer.
  2. Åbn Spam.
  3. Vælg en mulighed foroven:
    • Hvis du vil fjerne alle spamfiler, skal du klikke på Fjern alle spamfiler nu.
    • Hvis du vil fjerne bestemte spamfiler, skal du vælge en fil og derefter klikke på Fjern for altid.

Relaterede ressourcer