Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Spam markeren of niet meer markeren in Drive

Op basis van automatische classificaties verplaatst Drive bestanden die hoogstwaarschijnlijk ongewenst zijn naar de spammap. Dit is vergelijkbaar met hoe het bij Gmail werkt. Je kunt bestanden ook handmatig naar en uit de spammap verplaatsen. Bestanden in de spammap worden na 30 dagen definitief uit Drive verwijderd.

Je kunt gedeelde bestanden als spam melden in Drive. Voor bestanden die je als spam hebt gemeld, geldt het volgende:

• Je krijgt geen meldingen meer van reacties in die bestanden.
  • Je kunt ze niet vinden met zoeken in Drive of in de voorgestelde bestanden.
  • Google beoordeelt of de bestanden beleidsregels schenden.

Belangrijk: Je kunt geen bestanden melden die eigendom zijn van jou of iemand in je organisatie.

Een bestand markeren als spam

1. Open de Drive-app Google Drive-icoon op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek het bestand dat je wilt melden. Tik op Meer  en dan selecteer Melden .
  3. Vul het formulier in:
    1. Selecteer een optie in de lijst met ongewenste contenttypen en dan tik op Melden.
    2. Kies of je de gebruiker wilt blokkeren.

Belangrijk: Je kunt mappen niet naar de spam verplaatsen. Je kunt mappen wel melden als misbruikmakend. Ontdek hoe je misbruik meldt.

Tips:

• Als je een illegaal contenttype selecteert, word je omgeleid naar een overzichtspagina voor dat contenttype. Op de pagina staat hoe je de melding kunt afronden.
  • Als je op Melden  tikt of een bestand handmatig naar de spammap verplaatst, krijgt Google een melding.
    • Google kan het bestand analyseren om gebruikers te beschermen tegen spam en misbruik.
  • Nadat je spam hebt gemeld, wordt het bestand verplaatst naar de spammap en na 30 dagen automatisch verwijderd.

De spammarkering van een bestand opheffen

1. Open de Drive-app Google Drive-icoon op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Open Spam.
  3. Zoek het bestand waarvoor je de spammarkering wilt opheffen. Tik op Meer  en dan selecteer Geen spam .

Bestanden in de spammap verwijderen

1. Open de Drive-app Google Drive-icoon op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Open Spam.
  3. Zoek het bestand dat je wilt verwijderen of tik bovenaan op Meer  en dan tik op Definitief verwijderen

Tip: Als je alle bestanden in de spammap wilt verwijderen, tik je bovenaan de spammap op Alle spambestanden nu verwijderen.