Lägga till Drive-widgeten på en låsskärm i iOS

När du lägger till Google Drive-widgeten på låsskärmen kan du öppna Drive på iPhone eller iPad utan att behöva låsa upp den först.

Viktigt!
• Den här funktionen är endast tillgänglig på iPhone med iOS 16 eller senare.
• Widgetar kan bara skapas för Google-appar som redan är installerade på iOS-enheten.

Lägga till och konfigurera låsskärmswidgeten

Viktigt! Drive-appen måste vara installerad för att widgeten Låsskärm ska visas i galleriet.

1. Öppna anpassningsläget genom att hålla nedtryckt på låsskärmen.
  2. Välj Anpassa
  3. Tryck på låsskärmen följt av Lägg till widgetar
  4. Scrolla till Drive-widgeten.
  5. Tryck på Drive-widgeten.
  6. Dra widgeten till genvägsfältet nedanför klockan.
  7. Tryck på widgeten för Drive så att konfigurationer visas.
  8. Välj önskad konfiguration följt av Klar följt av Ange som bakgrundspar.
  9. Om du vill avsluta anpassningen trycker du på låsskärmen tills anpassningsläget är inaktiverat.

Anpassa en widget på Drive-låsskärmen

1. Låsa upp låsskärmen med FaceID.
  2. Öppna anpassningsläget genom att hålla nedtryckt på låsskärmen.
  3. Välj Anpassa
  4. Öppna låsskärmswidgeten genom att trycka på den befintliga Drive-widgeten.
  5. Öppna inställningarna genom att trycka på widgeten igen.
  6. Välj önskad konfiguration.
  7. Stäng widgeten genom att välja X följt av Klar.
  8. Om du vill avsluta anpassningen trycker du på låsskärmen tills anpassningsläget är inaktiverat.

Relaterade resurser

Lägga till och anpassa Google Drive-widgeten