Føj Drev-widgetten til en iOS-låseskærm

Når du føjer Google Drev-widgetten til din låseskærm, kan du åbne Drev på din iPhone eller iPad uden at skulle låse den op først.

Vigtigt!
• Denne funktion er kun tilgængelig på iPhones med iOS 16 eller nyere.
• Der kan kun oprettes widgets for Google-apps, der allerede er installeret på din iOS-enhed.

Tilføj og konfigurer din widget til låseskærmen

Vigtigt! Drev-appen skal være installeret, før widgetten til låseskærmen kan vises i galleriet.

1. Hold fingeren nede på låseskærmen for at åbne tilpasningstilstanden.
  2. Vælg Tilpas
  3. Tryk på låseskærmen og derefter Tilføj widgets
  4. Rul til Drev-widgetten.
  5. Tryk på Drev-widgetten.
  6. Træk widgetten til genvejsbjælken under uret.
  7. Når Drev-widgetten er på bjælken, skal du trykke på den for at få vist de forskellige konfigurationer.
  8. Vælg din foretrukne konfiguration og derefter Udfør og derefter Angiv som baggrund.
  9. Du kan afslutte tilpasningen ved at trykke på låseskærmen, indtil tilpasningstilstanden lukker.

Tilpas en Drev-widget til låseskærm

1. Åbn låseskærmen med FaceID.
  2. Hold fingeren nede på låseskærmen for at åbne tilpasningstilstanden.
  3. Vælg Tilpas
  4. Tryk på den eksisterende Drev-widget i widgetbjælken for at få vist widgetgalleriet for låseskærmen.
  5. Tryk på widgetten igen for at få vist konfigurationerne.
  6. Konfigurer din widget.
  7. Luk widget-galleriet ved at vælge X og derefter Udfør.
  8. Du kan afslutte tilpasningen ved at trykke på låseskærmen, indtil tilpasningstilstanden lukker.

Relaterede ressourcer

Tilføj og tilpas Google Drev-widgetten