Blokkér og opphev blokkering av folk i Google Disk

Hvis du vil hindre en person i å dele filer med deg i Google Disk, Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner, kan du blokkere hen. Når du blokkerer noen, skjer dette:

• Personen kan ikke dele filer med deg.
  • Du kan ikke dele filer med personen du blokkerer, med mindre du opphever blokkeringen av vedkommende først.
  • Personen får ikke tilgang til noen av filene dine, og du får ikke tilgang til noen av filene hens.
  • Du blir ikke lenger varslet om kommentarer fra hen i Google Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner, med mindre du abonnerer på varsler for alle kommentarer. Hvis du gjør det, får du fortsatt varsler om kommentarer fra personer du har blokkert, eller som har blokkert deg.

Når du blokkerer eller opphever blokkeringen av noen, kan det ta litt tid før dette blir gjeldende i Google Disk. Hvis du bruker Google Disk via jobben eller skolen, kan du ikke blokkere noen på domenet ditt – heller ikke på et separat, men godkjent, domene.

Blokkér den som har delt en fil med deg

1. Åpne Gmail-appen.
  2. Åpne en e-post om deling i Disk.
  3. Trykk på Blokkér avsenderen nederst i e-posten.
    Tips: Øverst i Gmail-vinduet kan du bli bedt om å velge en av kontoene dine.
  4. Klikk på Blokkér i vinduet.

Blokkér fileieren

1. Åpne Disk-appen.
  2. Trykk på menyen Mer øverst til høyre i en fil.
  3. Trykk på Blokkér {e-postadresse} i menyen.
  4. Trykk på Blokkér i vinduet.

Opphev en blokkering

1. Åpne Disk-appen.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt og deretter Administrer Google-kontoen din
  3. Trykk på Folk og deling og deretter Blokkert.
  4. Du ser en liste over kontoer du har blokkert i diverse Google-produkter.
  5. Velg Fjern ved siden av vedkommendes navn.