Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Goedkeuring krijgen voor bestanden in Google Drive

Je kunt goedkeuringen voor je content krijgen in Google Drive. Als je materiaal klaar is voor beoordeling, kun je het bestand vergrendelen en de ontvanger vragen om de conceptcontent goed te keuren.

Een bestand ontgrendelen

Belangrijk: Als een bestand vergrendeld is, kan niemand het bewerken. Als je het bestand ontgrendelt, worden eventuele lopende goedkeuringen geannuleerd. Alleen de eigenaar van het bestand en gebruikers met bewerkingsrechten voor het bestand kunnen het ontgrendelen.

Doe het volgende om een bestand te ontgrendelen:

1. Ga op je computer naar Google Drive.
  2. Ga naar het bestand dat je wilt ontgrendelen.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en klik vervolgens op Ontgrendelen.