Tilføj og tilpas Google Drev-widgetten

Med Drev-widgets kan du hurtigt få adgang til filer samt scanne, søge i eller uploade til Google Drev på dine Android- og iOS-enheder.

Føj Google Drev-widgetten til din startskærm

1. Tryk og hold fingeren nede på din Android-enheds startskærm.
  2. Tryk på Widgets forneden.
  3. Tryk på Drev Ikon for Google Drev.
  4. Tryk på Smarte genveje i Drev, Anbefalede filer i Drev, Drev-scanning eller Genvej til Drev for at vælge en widget.
  5. Tryk på Tilføj Tilføj.
    • Hvis du vil tilføje en genvej til Drev, skal du trykke på den Drev-mappe, du vil tilføje.

Tip! Du kan flytte eller ændre størrelsen på en widget, når den er tilføjet.