Sådan bruger du Google Drev

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan gemme dine filer sikkert og åbne eller redigere dem fra en hvilken som helst enhed med Google Drev.

Kom godt i gang med Google Drev

Du får 15 GB lagerplads i Drev uden beregning. Få flere oplysninger om, hvad der bruger plads i Google Drev, og hvor du kan købe mere plads.

Trin 1: Gå til drive.google.com

Gå til drive.google.com på din computer.

Mit drev indeholder:

• Filer og mapper, du uploader eller synkroniserer
  • Filer fra Google Docs, Sheets, Slides og Analyse, som du opretter

Få flere oplysninger om, hvordan du sikkerhedskopierer og synkroniserer filer fra din Mac eller Pc.

Tip! Du kan vælge mellem Start og Mit drev som startside i Google Drev. Hvis du vil ændre din startside, skal du gå til Indstillinger og derefter Indstillinger. Vælg din præference under "Startside".

• Anbefalede filer og mapper, der er åbnet, delt eller redigeret for nylig.
  • Filterchips, der gør det nemt at finde foreslåede filer efter type, personer, ændringsdato eller lokation i Drev.

eller vælge Skift til Mit drev på banneret i Start.

• Anbefalede filer og mapper, der er åbnet, delt eller redigeret for nylig.
  • Filterchips, der gør det nemt at finde foreslåede filer efter type, personer, ændringsdato eller lokation i Drev.

eller vælge Skift til Mit drev på banneret i Start.

Trin 2: Upload eller opret filer

Du kan uploade filer fra din computer eller oprette filer i Google Drev.

Trin 3: Del og organiser filer

Du kan dele filer eller mapper, så andre kan få adgang til, redigere eller kommentere dem.

Du kan se filer, som andre har delt med dig, ved at gå til sektionen "Delt med mig".

Log ud af Google Drev

1. Gå til drive.google.com.
  2. Klik på dit profilbillede øverst til højre.
    • Hvis et billede ikke vises, kan du muligvis se kontobilledet .
  3. Klik på Log ud.