Donatiegeschiedenis

Waarom wordt mijn donatiegeschiedenis verzameld?

We willen het u zo makkelijk mogelijk maken om uw donaties bij te houden voor meerdere producten, waaronder YouTube, Google Play, Google Crisis Response-campagnes en Assistent-donaties.

Waar kan ik mijn donatiegeschiedenis bekijken? Wat zijn gesponsorde donaties?

Campagnes waarbij Google of een andere partij in aanmerking komt voor donaties, worden 'Gesponsorde donaties' genoemd. Als u een gesponsorde donatie doet, ziet u de donatie en het overeenkomende donatiebedrag in uw donatiegeschiedenis.

Waar kan ik een fiscaal ontvangstbewijs krijgen?

Fiscale ontvangstbewijzen zijn beschikbaar op payments.google.com

Hoe kan ik mijn donatiegeschiedenis verwijderen?

U kunt uw donatiegeschiedenis hier verwijderen. Als u uw donatiegeschiedenis verwijdert, heeft dit geen effect op uw Google-account of uw Google-betalingsaccount. Voor donaties die u op Google Play hebt gedaan, worden de transacties uit uw bestelgeschiedenis niet verwijderd als u uw donatiegeschiedenis verwijdert.

Als u een donatie hebt gedaan via Gast betalen, wordt er geen informatie opgeslagen in uw donatiegeschiedenis. Als u een Google Payments-account hebt en een donatie hebt gedaan via 'Betalen zonder account', wordt uw donatie niet getoond in uw transactiegeschiedenis in Google Payments.

Questions about donations on Google?

If you have any questions or feedback regarding donations on Google, fill out this form to contact us.