Tilstedeværelse på nettet

Med Google Domains har du en rekke alternativer når du skal opprette og administrere tilstedeværelsen du har på nettet:

• Bruk domenenavnet ditt som eget domene for Google App Engine, Blogger eller Google Nettsteder.
  • Bruk ett av de tredjeparts webhotellene du kan tilknytte sømløst fra Google, for å opprette en ny konto, eller bruk en du allerede har konfigurert.
  • Bruk et annet tredjeparts webhotell.
  • Bruk funksjonen for viderekobling til nettadresse for å viderekoble trafikk til domenet ditt direkte til et eksisterende nettsted.

Velg webhotellet ditt nedenfor for å finne ut hvordan du kan starte en prøveperiode eller viderekoble trafikk til domenet ditt til et eksisterende nettsted. Du kan også se hvordan du kan koble en eksisterende konto til et av de integrerte tredjeparts webhotellene, Googles nettverktøy eller andre webhotell.

Velg et webhotell for å komme i gang: