Verkkonäkyvyys

Voit hallita verkkonäkyvyyttäsi Google Domainsin kautta usein eri tavoin:

• Voit käyttää verkkotunnustasi omana verkkotunnuksena Google App Enginessä, Bloggerissa tai Google Sitesissa.
  • Voit käyttää sellaista ulkopuolista palveluntarjoajaa, jonka isännöimälle sivustolle voit linkittää saumattomasti Google Domainsista (voit joko luoda uuden tilin tai käyttää aiemmin luotua tiliä).
  • Voit käyttää muuta ulkopuolista verkkoisännöintipalveluiden tarjoajaa.
  • Voit ohjata verkkotunnuksesi liikenteen suoraan olemassa olevalle sivustolle web-uudelleenohjauksen avulla.

Valitse palveluntarjoaja alta ja lue, miten voit aloittaa kokeilujakson, yhdistää jo luomasi tilin integroidun tai muun ulkopuolisen palveluntarjoajan palveluun tai Googlen verkkotyökaluihin tai ohjata verkkotunnuksesi liikenteen olemassa olevalle sivustolle.

Verkkopalvelun tarjoajan valinta: