Tilstedeværelse på nettet

Google Domains tilbyder dig flere valgmuligheder til oprettelse og administration af din tilstedeværelse på nettet:

• Brug dit domæne som et brugerdefineret domæne for Google App Engine, Blogger eller Google Sites.
  • Brug en af de tredjepartswebhosts, du uden problemer kan linke til fra Google Domains, til at oprette en ny konto, eller brug en, du allerede har oprettet.
  • Brug en anden tredjepartswebhost.
  • Brug funktionen videresendelse til website eller webtjeneste til at omdirigere trafik til dit domæne direkte til et eksisterende website.

Vælg din webhost nedenfor for at få oplysninger om, hvordan du starter et prøveabonnement eller knytter din eksisterende konto til en af ​​de integrerede tredjepartswebhosts, Googles webværktøjer, andre tredjepartswebhosts eller blot videresender dit domæne til et eksisterende website.

Vælg en webhost for at komme i gang: