Google heeft een overeenkomst gesloten om alle domeinnaamregistraties van Google Domains te verkopen aan Squarespace, Inc. Squarespace is nu de feitelijke registreerder van je domein en de Servicevoorwaarden van Squarespace zijn van toepassing. Google zal je domein nog wel blijven beheren tijdens de overgangsperiode. Daarna wordt je domein overgezet naar Squarespace. Na de overdracht zijn je gegevens onderworpen aan het Privacybeleid van Squarespace. Meer informatie over de overeenkomst

Over .icu-domeinen

Selecteer hieronder een categorie voor informatie over de prijs, voorwaarden en beperkingen, registratiegegevens, privacybescherming en meer voor .icu-domeinen.

Prijs
Type Prijs Meer informatie
Jaarlijkse registratie $ 12 USD Een domein kopen
Kosten voor het herstellen van een verlopen of verwijderd domein $ 80 USD Een domein herstellen
Voorwaarden en beperkingen
Voorwaarden en beperkingen Details Meer informatie
Feitelijke registreerder Google Domains Weten wie je feitelijke registreerder is
Register Shortdot SA Over registers
ccTLD Nee Topleveldomeinen met landcode (country code top-level domains, ccTLD's) worden gewoonlijk gebruikt of gereserveerd voor een land, soevereine staat of afhankelijk gebied.
Beperkingen Nee N.v.t.
Registratie
Registratiegegevens Voorwaarden Meer informatie
Maximale registratieperiode 9 jaar Dit is het maximale aantal jaren dat je handmatig aan je domeinregistratie kunt toevoegen.
Aankoopvereiste voor overdracht 1 jaar Over domeinoverdrachten naar Google Domains
Autorisatie voor overdracht vereist Nee Dit geeft aan of autorisatie van de huidige houder vereist is om een overdracht te voltooien. Als dit het geval is, ontvangt de huidige houder een verificatiemail.
Tijdstip automatische verlenging ten opzichte van vervaldatum 0 dagen Als automatische verlenging is ingeschakeld, is dit het aantal dagen voor of na het verlopen van je registratie dat Google Domains probeert een betaling voor automatische verlenging te verwerken.
Respijtperiode voor automatische verlenging 15 dagen Als je automatische verlenging inschakelt, is dit het aantal dagen dat je hebt na het verlopen van je registratie om je betaalmethode te updaten voordat de service wordt onderbroken.
Onderbrekingsperiode na vervaldatum 0 dagen Als automatische verlenging niet is ingeschakeld en je registratie verloopt, heb je nog een bepaald aantal dagen voordat de service wordt onderbroken.
Respijtperiode voor verlenging 30 dagen

Als je domein verloopt, heb je nog een bepaald aantal dagen om het domein met een jaar te verlengen.

Ga naar het bovenstaande prijsgedeelte voor meer informatie over de prijs.

Respijtperiode voor herstel 30 dagen

Na de respijtperiode voor verlenging heb je nog een bepaald aantal dagen om het domein voor een jaar te herstellen. Daarna wordt het openbaar beschikbaar voor registratie.

Ga naar het bovenstaande prijsgedeelte voor meer informatie over de prijs.

Wachttijd voor beschikbaarheid 30 dagen Als een domein wordt verwijderd, moet je nog een bepaald aantal dagen wachten voordat het domein openbaar beschikbaar is voor registratie.
Privacyinformatie
Privacyinformatie Details Meer informatie
Privacybescherming toegestaan Ja Over privacybescherming
Aanbieder van privacybescherming Contact Privacy Privacybeleid
Informatie over het Domain Name System (DNS)
DNS-informatie Details Meer informatie
Domeinnaam ondersteunt niet-ASCII-tekens (bijvoorbeeld À, É, Î en グ) Ja IANA Repository of IDN Practices
Aantal tekens in een domeinnaam 3–63 De tekens van de domeinnaam kunnen letters, cijfers of een combinatie van beide zijn. Het aantal tekens is alleen van toepassing op de domeinnaam en omvat niet de domeinextensie zoals .com of .net.
Aantal naamservers 2–12 Naamservers voor domeinen beheren
Ondersteunt Domain Name System Security Extensions (DNSSEC) Ja DNSSEC instellen