Google heeft een overeenkomst gesloten om alle domeinnaamregistraties van Google Domains te verkopen aan Squarespace, Inc. Squarespace is nu de feitelijke registreerder van je domein en de Servicevoorwaarden van Squarespace zijn van toepassing. Google zal je domein nog wel blijven beheren tijdens de overgangsperiode. Daarna wordt je domein overgezet naar Squarespace. Na de overdracht zijn je gegevens onderworpen aan het Privacybeleid van Squarespace. Meer informatie over de overeenkomst

Domains-accountinstellingen wijzigen

Op het tabblad Account kun je instellingen voor marketingmails, taalvoorkeuren en beveiligingsopties voor je account bekijken en bewerken.

Accountinstellingen openen

Ga naar Google Domains en klik in het linkermenu op Account.

E-mailmeldingen bekijken/wijzigen

In het gedeelte E-mailmeldingen kun je je aan- of afmelden voor alle marketingmails of je meldingsvoorkeuren selecteren. Standaard staan alle e-mailmeldingen aan voor je account.

Zo meld je je aan of af voor specifieke categorieën:

1. Klik op Pijl-omlaag rechts van Je hebt je aangemeld voor nieuwsbrieven, functieaankondigingen, speciale aanbiedingen en enquêtes.
  2. Zet de categorieën uit waarvoor je geen e-mailmeldingen wilt krijgen.

Zo meld je je aan of af voor alle meldingscategorieën:

1. Aanmelden voor alle meldingen: Klik rechts van Marketingmails op Ja op alles. Als je al bent aangemeld voor alle e-mails, zie je de knop Nee op alles.
  2. Afmelden voor alle meldingen: Klik rechts van Marketingmails op Nee op alles. Als je je hebt afgemeld voor minimaal één categorie, zie je de knop Ja op alles.

De voorkeurstaal in Domains wijzigen

Klik in het gedeelte Taal op Taal wijzigen. Je wordt naar je Google-accountpagina geleid. Hier kun je je voorkeurstaal updaten.
Meer informatie over hoe je de taal wijzigt in je Google-account

Verificatie in 2 stappen aanzetten

Klik op Beheren in het gedeelte Versterk de beveiliging van je domein. Je komt op je Google-accountpagina, waar je beveiligingsopties kunt beheren, zoals verificatie in 2 stappen.

Meer informatie over verificatie in 2 stappen