Om Favoriter för Domains

Lägg till, dela och jämför domännamn med Favoriter.

Så här fungerar Favoriter

Favoriter är en lättillgänglig lista över de domännamn du gillar. Klicka på Lägg till i favoriter Lägg till i Favoriter bredvid ett domännamn för att lägga till det i listan Favoriter. Du kan enkelt dela en kopia av listan Favoriter med vänner och kollegor.
För att kunna lägga till favoriter måste du vara inloggad på Google-kontot du använder med Google Domains.

Lägga till ett domännamn i listan Favoriter

Du kan lägga till både tillgängliga och otillgängliga namn i din favoritlista.
  1. Logga in på Google Domains.

2. Skriv ett domännamn i sökfältet.

3. Till höger om domännamnets pris klickar du på Lägg till i favoriter Lägg till i Favoriter.

Om du vill ta bort en domän från listan Favoriter klickar du på Ta bort från favoriter Ta bort från Favoriter.

Om du vill se dina favoriter klickar du på Favoriter Favoriter längst upp till höger.

Dela listan Favoriter

Viktigt: Personer som du har delat listan Favoriter med kan dela den med andra.

1. Logga in på Google Domains.

2. Klicka på Favoriter Favoriter längst upp till höger.

3. Klicka på Dela längst upp till höger i listan Favoriter.

4. Namnge din favoritlista och klicka på Nästa.

5. Klicka på Kopiera länk och dela via e-post, sms eller någon annan kommunikationstjänst.

Om du vill se delade favoritlistor klickar du på Delat i listan Favoriter.

Andra kan lägga till domäner från en favoritlista som du har delat i sina listor eller kundvagnar.

Ta bort en delad favoritlista

Viktigt: Om du tar bort en delad favoritlista förlorar alla med länken åtkomst till listan.

1. Logga in på Google Domains.

2. Klicka på Favoriter Favoriter längst upp till höger.

3. Klicka på Delat.

4. Klicka på Ta bort bredvid listan du vill ta bort.

5. Klicka på Ta bort för att bekräfta valet.