Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Tietoja ennakkokäyttöohjelmasta

Tässä artikkelissa on tietoja Google Domainsin ennakkokäyttöohjelmasta (Early Access Program, EAP). Ennakkokäyttöohjelman avulla voit ostaa verkkotunnuksen, ennen kuin se on yleisesti saatavilla.

Hinnoittelu

Ennakkokäyttöohjelmassa maksat kertamaksun ennakkokäytöstä sekä vuosittaisen verkkotunnusmaksun. Lue lisää Google Domainsin hinnoittelusta ja tuetuista verkkotunnuksista.

Hyvitykset

Ennakkokäytön kertamaksua ei palauteta. Verkkotunnusmaksu voidaan kuitenkin hyvittää viiden päivän kuluessa ostoksesta ICANN:n määrittämän viiden päivän lisäaikakäytännön mukaisesti. Lue lisää Google Domainsin hyvityskäytännöstä.