Opret en A- eller CNAME-registrering

Denne artikel viser dig, hvordan du opretter, opdaterer og sletter en A- eller CNAME-registrering.

Sådan opretter du en A- eller CNAME-registrering

Du opretter en A- og CNAME-registrering ved at følge disse trin:

1. Log ind på Google Domains.
  2. Klik på det domæne, du vil opdatere.
  3. Klik på DNS-ikonet i venstre navigationspanel.
  4. Rul til afsnittet Tilpassede ressourceregistreringer. Konfigurer den tilpassede ressourceregistrering, som din webhost kræver.
  5. Du opretter en bestemt type registrering ved at følge disse trin:
    1. Til en A-registrering skal du bruge disse værdier:
      1. Indtast "@" eller det nødvendige underdomæne i det første felt.
      2. Vælg A i rullemenuen.
      3. Angiv "1H" i feltet TTL.
      4. Indtast IP-adresserne fra din webhost i feltet data.
        1. Klik på , hvis du vil tilføje flere felter.
      5. Klik på Tilføj.
    2. Til en CNAME-registrering skal du bruge disse værdier:
      1. Skriv "www", eller indtast de nødvendige underdomæner i det første felt.
      2. Vælg CNAME i rullemenuen.
      3. Angiv "1H" i feltet TTL.
      4. Angiv data fra din webhost i datafeltet.
      5. Klik på Tilføj.

Sådan opdaterer du en A- eller CNAME-registrering

Du redigerer ressourceregistreringer ved at følge disse trin:

1. Log ind på Google Domains.
  2. Klik på det domæne, du vil opdatere.
  3. Klik på DNS-ikonet i venstre navigationspanel.
  4. Rul til afsnittet Tilpassede ressourceregistreringer.
  5. Du kan opdatere data på to måder:
    1. Klik på Rediger for at redigere data. Dette giver dig mulighed for at redigere alle registreringerne i sættet.
    2. Klik på Rediger og derefter på ikonet  for at tilføje en ressourceregistrering.
  6. Klik på Gem.
Der kan være en udbredelsesperiode på flere minutter, før DNS-ændringerne træder i kraft, afhængigt af din placering, eller op til 48 timer på internettet.

Sådan sletter du en ressourceregistrering

Du sletter ressourceregistreringer ved at følge disse trin:
  1. Log ind på Google Domains.
  2. Klik på det domæne, du vil opdatere.
  3. Klik på DNS-ikonet i venstre navigationspanel.
  4. Rul til afsnittet Tilpassede ressourceregistreringer.
  5. Du kan enten slette alle registreringer i sættet eller blot en enkelt registrering.
    1. Du sletter en enkelt registrering på følgende måde:
      1. Klik på Rediger.
      2. Klik på ikonet ud for den registrering, du vil slette.
      3. Klik på Gem.
    2. Du sletter alle registreringer i sættet på følgende måde:
      1. Klik på Slet for at slette alle registreringer.
      2. Klik på Slet i pop op-vinduet igen for at bekræfte.