Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Google Workspace ‑maksutavan muuttaminen

Voit muuttaa Google Domainsin kautta ostetun Google Workspace ‑tilauksesi maksutapaa Google-hallintakonsolista.

Google Workspace ‑maksutavan muuttaminen

Google Workspace ‑tilausten maksutavan muuttaminen:

1. Kirjaudu Google Domainsiin.
  2. Valitse verkkotunnuksesi.
  3. Avaa valikko Valikko.
  4. Klikkaa Sähköposti.
  5. Valitse "Lisää tai poista ihmisiä Google Workspacesta" ‑kohdasta Hallinnoi tilausta.
  6. Valitse Laskutus-kohdasta Päivitä maksutapa.