Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Återaktivera avstängd Google Workspace-prenumeration som har köpts via Google Domains

I den här artikeln kan du läsa om hur du återaktiverar ett avstängt Google Workspace-konto. De här stegen fungerar bara om du köpte din Google Workspace-prenumeration via Google Domains.

Om din automatiska betalningsmetod misslyckades i mer än tio dagar stänger Google av din Google Workspace-tjänst. Då måste du uppdatera din betalningsmetod och betala eventuellt utestående saldo på ditt konto.

Viktigt! Om du har köpt din Google Workspace-prenumeration direkt från Google Workspace använder du administratörskonsolen för att återaktivera kontot. Om du inte har administratörsåtkomst till ditt Workspace-konto kan du återställa administratörsåtkomst. Därefter uppdaterar du betalningsmetoden i administratörskonsolen. Betala sedan utestående belopp. Om ditt konto har stängts av kan du återställa det.

Så här återaktiverar du en avstängd Google Workspace-prenumeration

Använd följande anvisningar för att återaktivera din Google Workspace-prenumeration via Google Domains:

1. Logga in på Google Domains.
  2. Välj namnet på din domän.
  3. Klicka på Meny Meny följt av E-post.
  4. Klicka på Öppna Google Workspace inställningar eller Hantera Google Workspace prenumeration följt av Återaktivera.
  5. Betala utestående saldo om du uppmanas att göra det.