Återaktivera avstängda Google Workspace-konton i Google Domains

I den här artikeln kan du läsa om hur du återaktiverar ett avstängt Google Workspace-konto. De här stegen fungerar bara om du köpte din Google Workspace-prenumeration via Google Domains.

Om din automatiska betalningsmetod misslyckas i mer än tio dagar stänger Google av din Google Workspace-tjänst. Då måste du uppdatera din betalningsmetod och betala eventuellt utestående saldo på ditt konto.

Viktigt! Om du har köpt din Google Workspace-prenumeration direkt från Google Workspace använder du administratörskonsolen för att återaktivera kontot. Först bör du uppdatera betalningsmetoden i administratörskonsolen. Betala sedan utestående belopp. Om ditt konto har stängts av kan du återställa det.

Så här återaktiverar du en avstängd Google Workspace-prenumeration

Använd följande anvisningar för att återaktivera din Google Workspace-prenumeration via Google Domains:

1. Logga in på Google Domains.
  2. Välj namnet på din domän.
  3. Klicka på Meny Meny följt av E-post.
  4. Klicka på Öppna Google Workspace-inställningar eller Hantera Google Workspace-prenumeration följt av Återaktivera.
  5. Betala utestående saldo om du uppmanas att göra det.