Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Genaktiver et suspenderet Google Workspace-abonnement, der er købt via Google Domains

Denne artikel forklarer, hvordan du kan genaktivere en suspenderet Google Workspace-konto. Denne vejledning fungerer kun, hvis du har købt dit Google Workspace-abonnement via Google Domains.

Hvis din automatiske betalingsmetode er mislykkedes i mere end 10 dage, suspenderer Google din Google Workspace-tjeneste. I sådanne tilfælde skal du opdatere din betalingsmetode og betale eventuelle udestående beløb på din konto.

Vigtigt! Hvis du har købt dit Google Workspace-abonnement direkte fra Google Workspace, skal du bruge administrationskonsollen til at genaktivere din konto. Hvis du ikke har administratoradgang til din Workspace-konto, kan du gendanne administratoradgang. Derefter skal du opdatere din betalingsmetode i administrationskonsollen. Derefter skal du betale eventuelle udestående beløb. Hvis din konto er blevet suspenderet, kan du gendanne den.

Sådan genaktiverer du et suspenderet Google Workspace-abonnement

Følg denne vejledning for at få suspenderingen af dit Google Workspace-abonnement ophævet via Google Domains:

1. Log ind på Google Domains.
  2. Vælg navnet på dit domæne.
  3. Klik på menuen Menu efterfulgt af Mail.
  4. Klik på Gå til Google Workspace-indstillinger eller Administrer Google Workspace-abonnement efterfulgt af Genaktiver.
  5. Betal det udestående beløb, når du bliver bedt om det.