SSL-varmenne verkkotunnuksellesi

Voit saada SSL-varmenteen sivustollesi seuraavasti:

SSL-suojauksen tarjoavan hosting-palvelun käyttäminen

Monet hosting-palvelun tarjoajat tarjoavat myös SSL-varmenteita ja määrittävät verkkopalvelimet automaattisesti tukemaan HTTPS-yhteyksiä.

Maksuttoman SSL-suojauksen tarjoavan Google-sivuston käyttäminen

Google tarjoaa SSL-suojauksen maksutta seuraavissa Google-tuotteissa hostatuille sivustoille.

Google My Business

Voit luoda sivuston Google My Businessin kautta ja integroida sen suojatun nimitilan verkkotunnukseesi.

Blogger

Voit ottaa Bloggeria varten käyttöön muokatun verkkotunnuksen nimen suojatussa nimitilassa (.app) olevan verkkotunnuksen suojausvaatimusten täyttämiseksi.

• Bloggeria on käytettävä verkkotunnuksen ensisijaisena sivustona. Älä käytä web-uudelleenohjausta tai aliverkkotunnuksen uudelleenohjausta verkkotunnuksesi tai aliverkkotunnuksen uudelleenohjaamiseksi blogiin.
  • Jos omistat jo verkkotunnuksen, katso Blogger-integrointia koskevat ohjeet.
  • Jos sinulla on jo blogi ja haluat lisätä suojatun verkkotunnuksen, voit ostaa sen suoraan Bloggerin asetusnäytössä. Katso Bloggerin ohjekeskuksen artikkeli Oman verkkotunnuksen määrittäminen.

Hosting-palvelua tarjoavien Googlen kumppanien käyttäminen

Hosting-palvelua tarjoavat Googlen kumppanit voivat tarjota suojausta eri hinnoin tai ilman lisämaksua.

• Bluehost (WordPress)
  • Shopify
  • Squarespace
  • Weebly
  • Wix

Katso kohta Verkkonäkyvyys

Voit myös integroida verkkotunnuksesi minkä tahansa muun SSL-suojauksen tarjoavan hosting-palvelun tarjoajan kanssa. Ohjeet verkkotunnuksen integrointiin useiden suosittujen hosting-palvelun tarjoajien kanssa saat kohdasta Verkkotunnuksen yhdistäminen ulkopuolisen palveluntarjoajan isännöimälle sivustolle. Varmista SSL-suojauksen saatavuus hosting-palvelun tarjoajan omasta ohjekeskuksesta.

SSL-varmenteen pyytäminen varmenteen myöntäjältä

Voit pyytää SSL-varmennetta verkkotunnuksellesi suoraan varmenteen myöntäjältä. Tämän jälkeen sinun on määritettävä varmenne hosting-palvelun tarjoajaasi varten tai omille palvelimillesi, jos hostaat verkkotunnusta itse.

Suosittu varmenteiden myöntäjä Let’s Encrypt tarjoaa SSL-varmenteita maksutta turvallisemman internetin edistämiseksi:

Lisäohjeita HTTPS-määritysten tekemiseen