Se, hvordan du bruger HTTPS på dit domæne

Du kan få et SSL-certifikat til dit website ved at:

Se SSL til dit domæne

1. Gå til Google Domains.
  2. Vælg dit domæne.
  3. Klik på Menu .
  4. Klik på Sikkerhed.
  5. Rul til SSL-certifikatfeltet.
  6. Hvis du har et eller flere SSL-certifikater, skal du udvide certifikatfeltet for at få flere oplysninger.

Du kan få flere oplysninger ved at gå til Google Gennemsigtighedsrapport.

Brug hosts, der integrerer SSL og konfigurerer HTTPS

En række webhosts leverer SSL-certifikater og konfigurerer automatisk webservere til at understøtte HTTPS-forbindelser.

Brug en host, der leverer gratis SSL-sikkerhed

Google leverer gratis SSL-sikkerhed til de websites, der hostes på følgende Google-produkter.

Google My Business

Du kan oprette et website via Google My Business og integrere det med dit domæne i et sikkert navneområde:

Blogger

Du kan oprette et tilpasset domænenavn til Blogger med henblik på at opfylde sikkerhedskravene for et domæne i et sikkert navneområde, f.eks. .app:

• Du skal bruge Blogger som det primære website for domænet. Undlad at bruge funktionerne til videresendelse til website eller webtjeneste eller funktionen til videresendelse af underdomæne til at omdirigere dit domæne eller et underdomæne til bloggen.
  • Hvis du allerede ejer domænet, skal du følge vejledningen i Integrer med Blogger.
  • Hvis du allerede har en blog og vil tilføje et sikkert domæne, kan du købe det direkte fra skærmbilledet Indstillinger på Blogger. Du kan få flere oplysninger ved at gå til Opret et brugerdefineret domæne i Hjælp til Blogger.

Brug vores eller en anden tredjeparts webhost.

Googles webhostpartnere tilbyder sikkerhed i forskellige prislejer. De starter fra ingen ekstra omkostninger:

• Bluehost (WordPress)
  • Shopify
  • Squarespace
  • Weebly
  • Wix

Du kan få flere oplysninger ved at gå til Tilstedeværelse på nettet.

Du kan også integrere dit domæne med enhver anden webhost, der leverer SSL-sikkerhed. Gå til Knyt dit domæne til en tredjepartswebhost for at få vejledning. Besøg din webhosts Hjælp for at sikre dig, at den leverer SSL.

Få et SSL-certifikat fra en certifikatautoritet

Du kan få et SSL-certifikat til dit domæne direkte fra en certifikatautoritet (CA). Du skal derefter konfigurere certifikatet på din webhost eller på dine egne servere, hvis du selv hoster domænet.

Du kan få et gratis SSL-certifikat fra Let's Encrypt, som er en populær CA, der leverer certifikater med det formål at skabe et mere sikkert internet:

Mere hjælp til konfiguration af HTTPS