Send feedback om Google Domains

Vi bestræber os på at gøre din oplevelse med Google Domains så god som muligt. Vi bliver hele tiden klogere og forbedrer vores produkt løbende. Derfor er enhver feedback fra dig meget vigtig for os. Hvis du har ros, et problem eller et forslag, som du mener kan gøre Google Domains bedre, kan du indsende din feedback eller kontakte vores supportteam.

Hvis du vil give feedback, skal du åbne menuen Menu og klikke på linket Send feedback i venstre kolonne på skærmbilledet Google Domains.

Følg vejledningen i Kontakt support for at kontakte vores supportteam, hvis du har brug for hjælp. Du kan også gå direkte til siden Kontakt os på Google Domains ved at følge dette link: https://support.google.com/domains#contact=1