.co.uk-verkkotunnusten siirtäminen omalle tilille

Ennen aloittamista: .co.uk-verkkotunnuksen siirtäminen edellyttää, että voit kirjautua sisään nykyisen rekisteröijän palveluun tai Nominet.uk-sivustolle verkkotunnuksen omistajana.

.co.uk-verkkotunnuksen siirtäminen Google Domainsiin poikkeaa muiden verkkotunnusten siirtämisestä, sillä .co.uk-verkkotunnusten rekisteri Nominet käyttää push-tyyppistä siirtoprosessia:

• Ensin sinun on muutettava nykyisen rekisteröijän palvelussa verkkotunnuksesi rekisteröijätunnus (tunnetaan myös IPS-tunnuksena) tunnukseksi GOOGLE.
  • Sen jälkeen nykyinen rekisteröijä ilmoittaa asiasta rekisterille.
  • Sen jälkeen rekisteri ilmoittaa Google Domainsille siirrosta ja siirto viedään loppuun.

.CO.UK-verkkotunnuksen siirto omalle tilille:

Huom. Lähetä erillinen siirtopyyntö jokaista siirrettävää verkkotunnusta kohti.

1. Siirry verkkotunnuksen nykyisen rekisteröijän palveluun ja kirjaudu sisään siirrettävän verkkotunnuksen omistajana. Noudata rekisteröijän ohjeita .co.uk-verkkotunnusten siirtämisestä toiseen palveluun.
    Huom. Jos et voi kirjautua sisään nykyisen rekisteröijän palveluun, voit kirjautua sisään Nominet.uk-sivustolle verkkotunnuksen omistajana ja suorittaa siellä samat vaiheet.
  2. Varmista nykyisen rekisteröjän palvelussa, että verkkotunnuksen haltijan yhteyssähköpostiosoite on oikein ja että se on käytettävissäsi. Lähetämme viestin tähän osoitteeseen siirron vahvistamista ja loppuun viemistä varten.
  3. Valitse tai kirjoita nykyisen rekisteröijän palvelussa GOOGLE rekisteröijä- tai IPS-tunnukseksi (siirron kohde).
  4. Google Domains lähettää sinulle sähköpostin siirron viimeistelemiseksi. Avaa verkkotunnuksen haltijan sähköpostiin lähetetty sähköposti ja valitse Vahvista siirto.
  5. Sinut siirretään suoraan Google Domainsiin suorittamaan seuraava vaihe. Siirrettävä verkkotunnus tulisi näkyä ylimmässä ruudussa. Viimeistele siirto klikkaamalla verkkotunnusta.
    Eikö verkkotunnusta näy? Kirjaudu sisään toisella tilillä.
    1. Selainikkunan oikeassa yläkulmassa näet joko Kirjaudu sisään ‑painikkeen tai ympyrän, jossa näkyvät nimikirjaimesi tai tilisi kuva. Klikkaa sitä.
    2. Valitse tai lisää siirrettävän verkkotunnuksen haltijan sähköpostiosoite.
  6. Tuo verkkoasetukset:
    • Jos verkkotunnuksellasi on käytössä verkkosivusto ja/tai sähköposti etkä käytä mukautettuja nimipalvelimia, valitse Tunnista ja tuo verkkotunnukseni nykyiset asetukset.
    • Jos käytät mukautettuja nimipalvelimia (kolmannen osapuolen DNS-verkkopalvelua, kuten AWS:ää tai Bluehostia), valitse Älä tuo asetuksiani
  7. Suorita siirto. Valitse Siirrä, niin Google Domains lähettää sähköpostin verkkotunnuksen haltijan sähköpostiosoitteeseen siirron viimeistelemiseksi.
  8. Avaa sähköposti ja vahvista ja suorita siirto ohjeiden mukaan.
  9. Voit tarkistaa siirron tilan palaamalla Siirto omalle tilille ‑sivulle.