Overførsel ind af .co.uk-domæner

Før du begynder: Hvis du vil overføre et .co.uk-domæne, skal du kunne logge ind på den nuværende registrator eller Nominet.uk som ejer af domænet.

Overførsel af et .co.uk-domæne til Google Domains følger en anden procedure end overførsel af andre domæner. Nominet, registratoren for .co.uk, bruger en proces med "push-overførsel":

• Først skal du ændre dit domænes registratortag (også kendt som et IPS-tag) hos din nuværende registrator til GOOGLE.
  • Din nuværende registrator underretter så registeret.
  • Registeret underretter Google Domains om overførslen, og vi gennemfører den.

Sådan overfører du et .co.uk-domæne ind:

Bemærk! Overfør kun et domæne i hver overførselsanmodning.

1. Gå til den registrator, hvor domænet er registreret, og log ind som ejeren af det domæne, du vil overføre. Følg registratorens vejledning til at overføre .co.uk-domæner ud.
    Bemærk! Hvis du ikke kan logge ind hos din nuværende registrator, kan du logge ind på Nominet.uk som ejer af domænet og udføre de samme trin der.
  2. Hos den nuværende registrator skal du sikre dig, at domænets kontaktmailadresse for registranten er korrekt, og at du har adgang til den. Vi sender en meddelelse til denne adresse for at bekræfte og gennemføre overførslen.
  3. Hos den nuværende registrator skal du indtaste eller vælge GOOGLE som registratortag eller IPS-tag (destination for overførslen).
  4. Google Domains sender dig en mail for at gennemføre overførslen. Find mailen på domænets registrantmailadresse, og klik på Bekræft overførsel i mailen.
  5. Du bliver nu ført direkte til Google Domains for at udføre næste trin. Du skulle gerne se det domæne, du vil overføre ind, i den øverste boks. Klik på domænet for at gennemføre overførslen.
    Kan du ikke se dit domæne? Prøv at ændre dit login
    1. I din browsers øverste højre hjørne vil der være enten en Log ind-knap, en cirkel med dit forbogstav eller et billede af din konto. Klik på det.
    2. Vælg eller tilføj mailadressen for registranten, der er tilknyttet det domæne, du vil overføre.
  6. Importér dine webindstillinger:
    • Hvis du har et website og/eller mail på dit domæne, og du ikke bruger tilpassede navneservere, skal du vælge Find og importér mit domænes nuværende indstillinger.
    • Hvis du bruger tilpassede navneservere (DNS-hosting fra tredjeparter, for eksempel AWS eller Bluehost), skal du vælge Importér ikke mine indstillinger
  7. Overfør! Klik på Overfør, så sender Google Domains en mail til mailadressen for registranten for at gennemføre overførslen.
  8. Find mailen, og følg vejledningen for at bekræfte og gennemføre overførslen.
  9. Du kan vende tilbage til siden Overfør ind for at følge status for din overførsel.