Google har inngått en avtale om at Squarespace, Inc. skal kjøpe alle domenenavnregistreringer fra Google Domains. Squarespace er domeneforvalteren for domenet ditt, og vilkårene for bruk av Squarespace gjelder. Google administrerer imidlertid domenet ditt i løpet av en overgangsperiode. Etter denne overgangsperioden blir domenet ditt overført til Squarespace, og fra og med overføringen er dataene dine underlagt personvernreglene til Squarespace. Finn ut mer om avtalen.

Om .tech-domener

Velg en kategori nedenfor for å få informasjon om pris, vilkår og begrensninger, registreringsdetaljer, personvern med mer for .tech-domener.

Pris

Type Pris Finn ut mer
Årlig registrering USD 40 Kjøp et domene
Gebyr for å gjenopprette et utløpt eller slettet domene USD 70 Gjenopprett et domene

Vilkår og begrensninger

Vilkår og begrensninger Detaljer Finn ut mer
Domeneforvalter Google Domains Hva er domeneforvaltere?
Register Radix Om registre
ccTLD Nei Landskodebaserte toppdomener (ccTLD) brukes eller reserveres vanligvis for et land, en suveren stat eller et avhengig territorium.
Begrensninger Nei Ikke aktuelt

Registrering

Registreringsinformasjon Detaljer Finn ut mer
Maksimal registreringsperiode 9 år Dette er det maksimale antallet år du kan legge til manuelt i domeneregistreringen din.
Krav til overføring av kjøp Ett år Om domeneoverføringer til Google Domains
Overføringsautorisasjon kreves Nei Dette indikerer om den nåværende registranten krever autorisasjon for å fullføre en overføring. I så fall mottar den nåværende registranten en bekreftelses-e-post.
Tidspunkt for automatisk fornyelse kontra utløpsdato Null dager Hvis du har aktivert automatisk fornyelse, er dette antallet dager før eller etter registreringens utløp der Google Domains behandler en automatisk fornyelse av betalingen.
Utsatt tidsfrist for automatisk fornyelse 15 dager Når du aktiverer automatisk fornyelse, er dette hvor mange dager etter registreringens utløp du har på deg til å oppdatere betalingsmåten, før tjenesten blir avbrutt.
Tilgjengelig periode etter utløp Null dager Hvis du ikke har aktivert automatisk fornyelse og registreringen utløper, har du et visst antall dager på deg før tjenesten blir avbrutt.
Utsatt tidsfrist for fornyelse 30 dager

Når domenet utløper, har du et visst antall dager på deg til å fornye domenet for ett år til.

Hvis du vil ha mer informasjon om pris, går du til prisdelen ovenfor.

Utsatt tidsfrist for gjenoppretting 30 dager

Etter den utsatte tidsfristen for fornyelse har du et visst antall dager på deg til å gjenopprette domenet for ett år til. Etter dette blir domenet offentlig tilgjengelig for registrering.

Hvis du vil ha mer informasjon om pris, går du til prisdelen ovenfor.

Ventetid for tilgjengelighet 35 dager Når et domene slettes, må du vente et visst antall dager før domenet blir offentlig tilgjengelig for registrering.

Personverninformasjon

Informasjon om personvern Detaljer Finn ut mer
Personvern er tillatt Ja Om personvern
Personvernleverandør Contact Privacy Personvernregler

Informasjon om domenenavnsystem (DNS)

DNS-informasjon

Detaljer Finn ut mer
Domenenavnet støtter ikke-ASCII-tegn (f.eks. À, É, Î eller グ)

Nei

IANAs repositorium med IDN-praksiser
Antall tegn i domenenavn

1–63

Domenenavnet kan bestå av bokstaver, tall eller en kombinasjon av disse. Tegnlengden gjelder bare for domenenavnet, og det omfatter ikke toppdomenet – for eksempel .com eller .net.
Antall navnetjenere 2–12 Administrer domenenavnetjenere
Støtter DNSSEC («Domain Name System Security Extensions») Ja Slik konfigurerer du DNSSEC