Uw domein doorsturen naar een social media-site

Het is eenvoudig om de bezoekers van uw domein om te leiden naar een URL op social media-sites zoals Facebook, Google+, Twitter of LinkedIn.

Ga als volgt te werk om uw domein door te sturen naar een social media-pagina
Hiermee stuurt u zowel WWW als uw hoofddomein door (bijvoorbeeld www.documentationexample.com en documentationexample.com):

1. Klik in de navigatiebalk op Mijn domeinen en klik vervolgens op de domeinnaam.
  2. Scrol naar de onderkant van het scherm en klik op Doorsturen.
  3. Voer in het vak Doorsturen de URL in van uw social media-site (bijvoorbeeld plus.google.com/+google)
  4. Klik op de knop Doorsturen.

Opmerking: Het kan enkele minuten duren voordat de wijzigingen zijn doorgevoerd. Als uw bestemming niet wordt weergegeven, controleer dan de URL en probeer het opnieuw.

Klik hier voor een voorbeeld van het doorsturen van een domein naar een Google+ pagina
Forwarding to a Google+ page
Ga als volgt te werk om een subdomein door te sturen naar een social media-pagina:
  1. Klik in de navigatiebalk op Mijn domeinen en klik vervolgens op de domeinnaam.
  2. Klik op het tabblad DNS .
  3. Scrol omlaag naar Synthetische records.
  4. Selecteer Subdomein doorsturen in de lijst met synthetische recordtypes.
  5. Voer het subdomein in dat u wilt doorsturen, evenals de URL van de social media-pagina waarnaar u het subdomein wilt doorsturen.
  6. Klik op Toevoegen om de record toe te voegen.
Klik hier voor een voorbeeld van het doorsturen van een subdomein naar een Google+ pagina
Subdomain forward to Google+