Verkkotunnuksen uudelleenohjaaminen somesivustolle

Verkkotunnuksen vierailijat on helppo ohjata Facebookin, Google+:n, Twitterin, LinkedInin tai muun somesivuston URL-osoitteeseen.

Näin ohjaat verkkotunnuksen somesivulle
Näiden ohjeiden mukaisesti ohjaat sekä www-osoitteen että pääverkkotunnuksen (kuten www.documentationexample.com ja documentationexample.com):

1. Valitse navigointipalkista Omat verkkotunnukset ja klikkaa verkkotunnuksen nimeä.
  2. Vieritä näkymän loppuun ja valitse Uudelleenohjaus.
  3. Kirjoita somesivusi URL-osoite (kuten plus.google.com/+google) Uudelleenohjaus-kenttään.
  4. Klikkaa Uudelleenohjaus-painiketta.

Huom. Muutosten päivittyminen voi viedä useita minuutteja. Jos kohdesivusto ei aukea, tarkista URL-osoite ja yritä uudelleen.

Klikkaamalla saat näkyviin esimerkin verkkotunnuksen ohjaamisesta Google+ ‑sivulle.
Forwarding to a Google+ page
Näin ohjaat aliverkkotunnuksen somesivulle:
  1. Valitse navigointipalkista Omat verkkotunnukset ja klikkaa verkkotunnuksen nimeä.
  2. Klikkaa DNS-välilehteä .
  3. Vieritä kohtaan Synteettiset tietueet.
  4. Valitse synteettisten tietueiden tyyppien luettelosta Aliverkkotunnuksen uudelleenohjaus.
  5. Kirjoita uudellenohjattava aliverkkotunnus ja sen some-sivun URL-osoite, jolle haluat ohjata aliverkkotunnuksen.
  6. Lisää tietue valitsemalla Lisää
Klikkaamalla saat näkyviin esimerkin aliverkkotunnuksen ohjaamisesta Google+ ‑sivulle.
Subdomain forward to Google+