Videresend dit domæne til et socialt website

Det er nemt at omdirigere dit domænes besøgende til en hvilken som helst webadresse på sociale websites, som f.eks. Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn osv.

Sådan videresender du dit domæne til en side for et socialt medie
Dette videresender både WWW og dit roddomæne (f.eks. www.documentationexample.com og documentationexample.com):

1. Klik på Mine domæner på navigationslinjen, og klik derefter på domænenavnet.
  2. Rul ned til bunden af skærmen, og klik på Videresend.
  3. I feltet Videresend skal du indtaste webadressen for dit sociale website (f.eks. plus.google.com/+google)
  4. Klik på knappen Videresend.

Bemærk! Det kan tage flere minutter, før dine ændringer træder i kraft. Hvis din destination ikke vises, skal du kontrollere webadressen og prøve igen.

Klik for at se et eksempel på videresendelse af et domæne til en Google+ side
Forwarding to a Google+ page
Sådan videresender du et underdomæne til en side for et socialt medie:
  1. Klik på Mine domæner på navigationslinjen, og klik derefter på domænenavnet.
  2. Klik på fanen DNS .
  3. Rul ned til Syntetiske registreringer.
  4. Vælg Videresendelse af underdomæne fra listen over syntetiske registreringstyper.
  5. Indtast det underdomæne, du vil videresende, og webadressen for den sociale side, du vil videresende det til.
  6. Klik på Tilføj for at tilføje registreringen.
Klik for at se et eksempel på videresendelse af et underdomæne til en Google+ side
Subdomain forward to Google+