Knyt dit domæne til en tredjepartswebhost

Denne artikel indeholder generelle trin til at knytte et domæne til en tredjepartswebhost.

Sådan fungerer det

Du kan typisk knytte dit domæne til en anden webhost ved at gøre en af følgende ting:

• Konfigurere én eller flere værdier, som leveres af din webhost, for tilpassede ressourceregistreringer.
  • Konfigurere værdier, som leveres af din webhost, for dit domænes navneservere.
Kontakt din webhost for at finde ud af, hvilken mulighed du skal vælge, og hvilke specifikke værdier du skal angive.

Sådan konfigurerer du tilpassede ressourceregistreringer

Afhængigt af din webhost skal du muligvis angive en bestemt type tilpasset ressourceregistrering, f. eks. en A- eller CNAME-registrering. Få flere oplysninger om at tilføje og redigere ressourceregistreringer.

Følg disse trin for at konfigurere tilpassede ressourceregistreringer:

1. Log ind på Google Domains.
  2. Klik på Mine domæner i navigationen til venstre.
  3. Åbn DNS-fanen for domænenavnet.
  4. Rul til afsnittet Tilpassede ressourceregistreringer. Konfigurer den tilpassede ressourceregistrering, som din webhost kræver.
    1. Følg disse trin for at angive en A-registrering:
      1. Indtast "@" eller det nødvendige underdomæne i det første felt.
      2. Vælg A i rullemenuen.
      3. Indtast IP-adressen eller -adresserne fra din webhost i feltet data. Klik på Tilføj, hvis du vil tilføje flere felter.
      4. Klik på Tilføj.
    2. Følg disse trin for at angive en CNAME-registrering:
      1. Skriv "www", eller indtast de nødvendige underdomæner i det første felt.
      2. Vælg CNAME i rullemenuen.
      3. Indtast de nødvendige data i feltet data.
      4. Klik på Tilføj.

Sådan konfigurerer du DNS-navneservere på tilpassede domæner

Følg disse trin for at indstille DNS-navneservere på tilpassede domæner:

1. Log ind på Google Domains.
  2. Klik på Mine domæner i navigationen til venstre.
  3. Åbn fanen DNS
  4. Vælg Brug tilpassede navneservere under navneservere.
  5. Angiv de navneserverværdier, du har fået fra din webhost. Klik på TilføjTilføj for at tilføje flere felter.
  6. Klik på Gem.

Bemærk! Der kan være en udbredelsesperiode på flere minutter, før DNS-ændringer træder i kraft, afhængigt af din placering, eller op til 48 timer på internettet.