Verkkotunnuksen siirtäminen tilitä, joka ei ole enää käytettävissä

Huom. Käytä alla olevia ohjeita, kun siirrettävä verkkotunnus on rekisteröity Google Domainsissa tilillä (sähköpostitunnuksella), jota ei enää voi käyttää.

Verkkotunnuksen siirtäminen tililtä, jota et enää voi käyttää, edellyttää, että sinulla on pääsy yhteystietoihin, jotka annoit verkkotunnuksen määrityksen aikana. Sinulla on oltava pääsy ainakin toiseen seuraavista:

• verkkotunnuksen WHOIS-tietojen verkkotunnuksen haltijan sähköpostiosoite
  • verkkotunnuksen WHOIS-tietojen verkkotunnuksen haltijan puhelinnumero.

Toimi näin

Aloita siirtoprosessi valitsemalla vasemmasta navigointipaneelista Siirtäminen omalle tilille. Anna sitten siirrettävän verkkotunnuksen nimi ja valitse Jatka.

1. Hanki valtuutuskoodi verkkotunnuksen siirtämistä varten.
    1. Hanki valtuutuskoodi valitsemalla Minulla ei vielä ole valtuutuskoodia.
    2. Jos et enää pääse käyttämään verkkotunnuksen omistavaa tiliä, valitse Olen menettänyt tilini käyttöoikeuden.
    3. Anna verkkotunnuksen omistavan tilin sähköpostiosoite ja jatka valitsemalla Vahvista.
      Tämä on se sähköpostiosoite, jolla sinä (tai verkkotunnuksen alkuperäinen omistaja) olit kirjautuneena Google Domainsiin verkkotunnusta rekisteröidessäsi.
    4. Valitse valtuutuskoodin vastaanottotapa:
      • Sähköposti: Valtuutuskoodi lähetetään verkkotunnuksen WHOIS-yhteystietoihin kirjattuun verkkotunnuksen haltijan sähköpostiosoitteeseen. Valtuutuskoodi on kirjaimia ja numeroita sisältävä merkkijono, kuten GD:ABCDEFGH12345. Älä käytä tätä vaihtoehtoa, jos verkkotunnuksen haltijan sähköpostiosoite on juuri se, jota et voi käyttää.
      • Tekstiviesti: Valtuutuskoodi lähetetään tekstiviestinä verkkotunnuksen WHOIS-yhteystietoihin kirjattuun verkkotunnuksen haltijan puhelinnumeroon. Valtuutuskoodi on kuusinumeroinen numero, kuten 123456. Käytä tätä vaihtoehtoa vain, jos puhelin voi vastaanottaa tekstiviestejä.
      • Puhelu: Valtuutuskoodi kerrotaan sinulle automatisoidulla puhelinsoitolla verkkotunnuksen WHOIS-yhteystietoihin kirjattuun verkkotunnuksen haltijan puhelinnumeroon. Valtuutuskoodi on kuusinumeroinen numero, kuten 123456.
      • Jos sinulla ei ole käyttöoikeutta verkkotunnuksen haltijan sähköpostiosoitteeseen eikä puhelinnumeroon, ota yhteys tukitiimiimme. Tukitiimi postittaa vahvistuslomakkeen verkkotunnuksen haltijan yhteystiedoissa olevaan postiosoitteeseen.
    5. Kirjoita valtuutuskoodi ja valitse Hyväksy ja jatka.
  2. Automaattinen uusiminen: Jos verkkotunnuksen rekisteröinti on määritetty uusiutumaan automaattisesti vuosittain, voit valita, jatketaanko automaattista uusimista. Sinun on määritettävä maksutapa Google Paymentsissa, mutta sinua ei veloiteta ennen verkkotunnuksen vanhenemispäivää.
  3. Verkkotunnuksen määritykset: Valitse, haluatko säilyttää verkkotunnuksen verkko-, sähköposti- ja mahdolliset G Suite ‑määritykset vai nollata kaikki verkkotunnuksen määritykset. Jos päätät säilyttää asetukset, verkkosivujesi ja sähköpostisi toimintaan ei tule keskeytystä.
  4. Suorita siirto: Vie siirtoprosessi loppuun valitsemalla Siirrä. Muutaman minuutin kuluttua siirretty verkkotunnus tulee näkyviin Omat verkkotunnukset ‑sivun luetteloon.

Huom. Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity toisen rekisteröijän palvelussa, noudata ohjeaiheen Verkkotunnuksen siirtäminen toisen rekisteröijän palvelusta ohjeita.

Lisätietoja WHOIS-yhteystiedoista on ohjeaiheessa Yhteystiedot.