Overfør et domæne fra en konto, du ikke længere har adgang til

Bemærk! Brug trinnene nedenfor, når det domæne, du vil overføre, er registreret hos Google Domains under en konto (mail-id), du ikke længere har adgang til.

For at kunne overføre domænet fra en konto, du ikke længere har adgang til, skal du have adgang til de kontaktoplysninger, du opgav, da du oprettede domænet. Enten:

• Domænets registrantmailadresse i WHOIS-kontaktoplysningerne
    eller
  • Domænets registranttelefonnummer i WHOIS-kontaktoplysningerne

Procedure

Start overførselsprocessen ved at klikke på Overfør ind i venstre navigationspanel, indtaste domænenavnet, du vil overføre, og klikke på Fortsæt.

1. Få en godkendelseskode for at overføre domænet.
    1. Vælg Jeg har ikke nogen godkendelseskode endnu for at skaffe en godkendelseskode.
    2. Hvis du ikke længere har adgang til kontoen, der ejer domænet, skal du klikke på Jeg har mistet adgangen til min konto.
    3. Indtast mailadressen for den konto, der ejer domænet, og klik på Bekræft for at fortsætte.
      Det er den mailadresse, du (eller domænets oprindelige ejer) var logget ind på Google Domains med, da domænet blev registreret.
    4. Vælg, hvordan du vil modtage godkendelseskoden:
      • Mail – Mail godkendelseskoden til registrantmailadressen i domænets WHOIS-kontaktoplysninger. Godkendelseskoden er en serie af bogstaver og tal såsom: GD:ABCDEFGH12345. Brug ikke denne metode, hvis registrantmailadressen er den samme som den mailadresse, du ikke kan få adgang til.
      • Sms – Send godkendelseskoden som en sms til registranttelefonnummeret i domænets WHOIS-kontaktoplysninger. Godkendelseskoden er et sekscifret tal såsom: 123456. Brug kun denne metode, hvis telefonen kan modtage sms-beskeder.
      • Telefonopkald – Et computergenereret taleopkald til registranttelefonnummeret i domænets WHOIS-kontaktoplysninger vil fortælle dig godkendelseskoden. Godkendelseskoden er et sekscifret tal såsom: 123456.
      • Hvis du hverken har adgang til registrantens mail eller telefonnummer, skal du kontakte support. Supportteamet sender så en bekræftelsesformular til den fysiske postadresse i registrantens kontaktoplysninger.
    5. Indtast godkendelseskoden, og klik på Acceptér og fortsæt.
  2. Automatisk fornyelse: Hvis domænet var indstillet til at forny registreringen automatisk hvert år, skal du vælge, om du fortsat vil have automatisk fornyelse. Du skal så opsætte en betalingsmetode i Google Payments, men betalingen bliver ikke opkrævet før domænets udløbsdato.
  3. Domænekonfiguration: Vælg, om du vil beholde domænets web-, mail- og eventuelle G Suite-konfiguration eller nulstille alle dine domænekonfigurationer. Hvis du vælger at beholde dine indstillinger, kører dine websider og mails videre uden afbrydelse.
  4. Overfør! Klik på Overfør for at fuldføre overførselsprocessen. Efter få minutter kan det domæne, du lige har overført, ses på listen på siden Mine domæner.

Bemærk! Hvis dit domæne er registreret hos en anden registrator, skal du følge anvisningerne i Overfør et domæne ind fra en anden registrator.

Hvis du vil have mere at vide om WHOIS-kontaktoplysninger, så se Kontaktoplysninger.