Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Videresend dine mails fra mailaliasser

Du kan oprette ekstra mailadresser eller "mailaliasser" for dit domæne uden ekstra omkostninger. Google videresender alle mails, der sendes til disse aliasser, til din primære mailadresse. Du kan oprette flere adresser, f.eks. særlige mailadresser til virksomhedsmæssige eller professionelle behov. Du kan også tjekke alle dine mails på ét sted.

Et domæne kan have op til 100 mailaliasser uden yderligere omkostninger.

Konfigurer videresendelse af mail

Hvis du bruger Googles navneservere, opretter Google Domains automatisk de nødvendige mailudvekslingsregistreringer (MX-registreringer) for at få videresendelse af mail til at fungere.

1. Log ind på Google Domains på din computer.
  2. Klik på dit domæne.
  3. Åbn menuen Menu øverst til venstre.
  4. Klik på Mail.
  5. Under "Videresendelse af mail" skal du klikke på Tilføj mailalias.
  6. Angiv aliasmailadressen og den eksisterende modtagers mailadresse.
  7. Klik på Tilføj.

Hvis du ikke har brugt modtageradressen til at logge ind på Google Domains eller bekræftet den med Google Domains, skal du åbne den engangsbekræftelsesmail, der er sendt til den pågældende adresse, og følge vejledningen i mailen.

Konfigurer videresendelse af mail med tilpassede navneservere

Tilføj følgende MX-registreringer hos din DNS-host, hvis du anvender tilpassede navneservere og vil bruge Google Domains' videresendelse af mail.

Navn/host/alias Type Levetid (TTL, time to live) Prioritet Værdi/svar/destination
Tom eller @ MX 1H 5 gmr-smtp-in.l.google.com
Tom eller @ MX 1H 10 alt1.gmr-smtp-in.l.google.com
Tom eller @ MX 1H 20 alt2.gmr-smtp-in.l.google.com
Tom eller @ MX 1H 30 alt3.gmr-smtp-in.l.google.com
Tom eller @ MX 1H 40 alt4.gmr-smtp-in.l.google.com

Tip! I Google Domains og visse andre DNS-udbydere angiver du prioritet i samme felt som destinationen, adskilt af et mellemrum. For eksempel: 5 gmr-smtp-in.l.google.com.

Når du har tilføjet ovenstående MX-registreringer hos din DNS-host, skal du færdiggøre din konfiguration af videresendelse af mail.

Sådan sender du mails fra dit mailalias

Hvis din primære mailadresse er en Gmail-adresse, kan du vise, at du har sendt mails fra dit mailalias. Lær, hvordan du sender mails fra et alias.

Send mails til dit mailalias

Hvis du sender en mail fra din Google-konto til dit domænes tilpassede mailadresse, arkiverer Gmail muligvis automatisk meddelelsen, da afsenderen og modtageren er den samme. Hvis du vil forhindre dette, kan du oprette filtre i indstillingerne for Gmail.

Tips til videresendelse af mail

Test videresendelse af mail

Når du har konfigureret og aktiveret videresendelse af mail, skal du sende en mail til det nye mailalias, du har oprettet.

Tip! Hvis du vil se en videresendt mail i din primære indbakke, skal du sende den fra en anden mailadresse eller tjekke mappen med sendt mail.

Find dine videresendte mails

Mails, der sendes fra din modtagermailadresse til din videresendelsesadresse, vises i mappen "Sendt". Hvis du vil videresende en mail, så den vises i din indbakke, skal du sende mailen fra en anden mailadresse end modtagermailadressen.

Videresend flere aliasser til en enkelt modtagermail

Hvis du vil videresende alle mails, der ender på "@domain", til din primære adresse, skal du skrive en stjerne "*" i videresendelsesadressen. Dette giver dig mulighed for at understøtte flere mailaliasser uden at angive specifikke mailaliasser.

For eksempel bliver support@miriamsbakery.com, info@miriamsbakery.com og press@miriamsbakery.com alle sendt til miriam.example@gmail.com, hvis du angiver *@miriamsbakery.com.
Sådan videresender du mails til flere personer

Du kan bruge en gruppe enkeltpersoners mailadresser som din modtagermailadresse, hvis du opretter en Google-gruppe. Hvis du vil give "offentligheden" eller "alle" tilladelse til at sende mails til gruppen, kan du angive gruppetilladelserne.

Problemer med videresendelse af mail fra afsenderen

Du modtager muligvis ikke mails, som er videresendt til dig af afsendere med specifikke indstillinger for mailgodkendelse. Uanset hvilke mailindstillinger du har valgt i Google Domains, har nogle mailafsendere regler, der forhindrer, at deres mails leveres via systemer til videresendelse af mail.

Tip! Brug en tilpasset mailadresse med Google Workspace i stedet for videresendelse af mail for at undgå leveringsproblemer.