Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Indstillinger for mail i Google Domains

Få flere oplysninger om mailindstillinger i Google Domains

Google Domains giver dig valget mellem 2 mailindstillinger:

Du kan vælge at konfigurere en af eller begge mailindstillinger på samme tid.

Konfigurer videresendelse af mail

Selv uden Google Workspace tilbyder Google Domains videresendelse af mail fra mailaliasser til indbakken for en anden mailadresse, du allerede ejer. Du kan f.eks. oprette en mailadresse "salg@eksempel.dk", der videresender til din personlige Google-konto.

Du kan have op til 100 mailaliasser pr. domæne.

Tip!

Du modtager muligvis ikke mails, som er videresendt til dig af afsendere med specifikke indstillinger for mailgodkendelse. Uanset hvilke mailindstillinger du har valgt i Google Domains, har nogle mailafsendere regler, der forhindrer, at deres mails leveres via systemer til videresendelse af mail.

Tip! Brug en tilpasset mailadresse med Google Workspace i stedet for videresendelse af mail for at undgå leveringsproblemer.

Få flere oplysninger om videresendelse af mails til din personlige mailadresse.