Google heeft een overeenkomst gesloten om alle domeinnaamregistraties van Google Domains te verkopen aan Squarespace, Inc. Squarespace is nu de feitelijke registreerder van je domein en de Servicevoorwaarden van Squarespace zijn van toepassing. Google zal je domein nog wel blijven beheren tijdens de overgangsperiode. Daarna wordt je domein overgezet naar Squarespace. Na de overdracht zijn je gegevens onderworpen aan het Privacybeleid van Squarespace. Meer informatie over de overeenkomst

Over de Google Workspace Beheerdersconsole

De Google Beheerdersconsole is een centrale omgeving waarin je Google Workspace-services beheert. Log in bij de Google Beheerdersconsole om bijvoorbeeld gebruikersaccounts te beheren, de beheerdersinstellingen voor je Google Workspace-services aan te passen, het gebruik van Google Workspace in je domein te monitoren en groepen te maken.

Als je niet bij de console kunt inloggen, heb je misschien geen beheerdersrechten.Meer informatie

Opmerking: Nieuwe gebruikers toevoegen en facturering beheer je via je Google Domains-account.

Tips voor de Beheerdersconsole

Nadat je aan de slag bent gegaan met Google Workspace, kun je de Beheerdersconsole gebruiken voor deze taken:

Meer informatie over de Beheerdersconsole