Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Google Workspace ‐tilauksen peruminen Google Domainsissa

Tärkeää: Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit perua Google Workspace ‐tilisi. Jos haluat sen sijaan perua verkkotunnuksesi tilauksen, lue lisää verkkotunnuksen poistamisesta

Ennen aloittamista

Tämä artikkeli koskee vain Google Domainsin kautta ostettua ja maksettua Google Workspace ‑tilausta. Jos olet hankkinut tilauksen muuta kautta, peru tilaus hallintakonsolista.

Kun poistat Google Workspace ‑tilaukseesi kuuluvan oman sähköpostiosoitteen Google Domainsin kautta,

• Google Workspace ‑laskutus loppuu
  • et maksa käynnissä olevasta palvelusta
  • et voi enää käyttää Google Workspace ‑tiliäsi Google Domainsin kautta.

Koska sinulla ei enää ole pääsyä Google Workspace ‑tilillesi, sinun kannattaa siirtää toiselle rekisteröijälle sellaiset verkkotunnukset, jotka haluat säilyttää.

Tilauksen peruminen ja Google Workspace ‐tilin poistaminen

1. Vie kaikki Google Workspace ‑käyttäjätiedot, jotka haluat tallentaa.
  2. Poista kaikki ostamasi Google Workspace Marketplace ‑sovellukset.
  3. Poista verkkotunnukset, joita et halua säilyttää.
  4. Jaa @gmail.com-Google-tilillesi verkkotunnukset, jotka haluat säilyttää.
  5. Kirjaudu Google Domainsiin.
  6. Klikkaa verkkotunnuksesi nimeä.
  7. Avaa valikko Valikko.
  8. Valitse Sähköposti ja sitten Tilauksen hallinta.
    • Jos tämä vaihtoehto ei ole näkyvissä, varmista, että olet kirjautunut Google Workspace ‐tilillesi.
  9. Klikkaa Peruuta tilaus ‑kohdasta Peruuta.
  10. Tee peruutus loppuun klikkaamalla Peruuta tilaus.
    • Sinua pyydetään kirjautumaan Google Workspaceen ja poistamaan tilisi.

Google aloittaa Google Workspace ‐datan poistamisen 51 päivän kuluttua tilauksen perumisesta. Huom.

• Kun verkkotunnuksesi vanhenee, myös Google Workspace ‐tilauksesi vanhenee.
  • Kun olet peruuttanut tilauksesi, saatat saada sähköpostin, jonka lähettäjä on Google Workspace ja jossa sinua kehotetaan määrittämään laskutus. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, eikä Google veloita sinua.
  • Et voi käyttää verkkotunnustasi toisella Google Workspace ‐tilillä. Jos haluat käyttää verkkotunnustasi toisella Google Workspace ‐tilillä, peru Google Workspace ‐tilaukseesi kuuluva oma sähköpostiosoite. Peru sitten tilauksesi ja poista organisaatiosi Google-tili.