Byta Google Workspace-utgåva

G Suite heter nu Google Workspace. Allt du behöver för att få saker och ting gjorda – nu på ett och samma ställe. Läs mer om Google Workspace.

Google Workspace via Google Domains finns i Business Starter, Business Standard och Business Plus. Läs mer om priser för Google Workspace och jämför funktioner för varje utgåva.

Obs! Om du hanterar ditt konto i Google Workspace kan du uppgradera eller nedgradera till en annan utgåva via administratörskonsolen i Google Workspace.

Så byter du Google Workspace-utgåva

Så här byter du Google Workspace-utgåva:
  1. Öppna Google Domains.
  2. Välj namnet på din domän.
  3. Klicka på Domänöversikt.
  4. Under Fakturering klickar du på Hantera Google Workspace.
  5. Klicka på Hantera Google Workspace-prenumeration > Ändra.
  6. Klicka på Byt.
  7. Klicka på Köp.

Om Google Workspace-utgåvor

Det finns tre Google Workspace-utgåvor som du kan prenumerera på via Google Domains: Business Starter (6 USD per användare och månad), Business Standard (12 USD per användare och månad) och Business Plus (18 USD per användare och månad). Mer information finns nedan.

Business Starter

Anpassad e-postadress och 30 GB lagring

6 USD per användare och månad

• Anpassad och säker e-post för företag
  • 30 GB molnlagring per användare
  • Samarbetsverktyg inklusive Dokument, Presentationer och Kalkylark
  • Videomöten för 100 deltagare

Business Standard

Anpassad e-postadress, 2 TB lagring och förbättrade möten

12 USD per användare och månad

• Anpassad och säker e-post för företag
  • 2 TB molnlagring per användare
  • Samarbetsverktyg inklusive Dokument, Presentationer och Kalkylark
  • Videomöten för 150 deltagare och mötesinspelning

Business Plus

Anpassad e-postadress, 5 TB lagring och eDiscovery

18 USD per användare och månad

• Anpassad och säker e-post för företag
  • 5 TB molnlagring per användare
  • Samarbetsverktyg inklusive Dokument, Presentationer och Kalkylark
  • Videomöten för 250 deltagare, mötesinspelning och närvarospårning
  • Förbättrad säkerhet och hanteringskontroller, inklusive Arkiv och avancerad slutpunktshantering

Viktigt! Om du har köpt en äldre G Suite-prenumeration (dvs Basic eller Business) fram till den 6 oktober 2020 kontaktar vi dig under de kommande månaderna för att ordna med övergången till ett av de nya erbjudandena. Tänk på att du inte kan byta tillbaka till den äldre prenumerationen när du har migrerat till en ny.

Om du är intresserad av Google Workspace-utgåvor för mer än 300 platser för ditt företag kan du köpa en Enterprise-prenumeration direkt hos Google Workspace.