Google heeft een overeenkomst gesloten om alle domeinnaamregistraties van Google Domains te verkopen aan Squarespace, Inc. Squarespace is nu de feitelijke registreerder van je domein en de Servicevoorwaarden van Squarespace zijn van toepassing. Google zal je domein nog wel blijven beheren tijdens de overgangsperiode. Daarna wordt je domein overgezet naar Squarespace. Na de overdracht zijn je gegevens onderworpen aan het Privacybeleid van Squarespace. Meer informatie over de overeenkomst

Je Google Workspace-versie wijzigen

Google Workspace via Google Domains is beschikbaar in Business Starter, Business Standard en Business Plus. Ontdek meer over Google Workspace-prijzen en vergelijk de functies van alle versies.

Opmerking: Als je je account beheert in Google Workspace, kun je upgraden of downgraden naar een andere versie via de Google Workspace-beheerdersconsole.

Je Google Workspace-versie wijzigen

Zo wijzig je de Google Workspace-versie:
  1. Open Google Domains.
  2. Selecteer de naam van je domein.
  3. Klik op Domeinoverzicht.
  4. Klik onder Facturering op Google Workspace beheren.
  5. Klik op Google Workspace-abonnement beheren > Wijzigen.
  6. Klik op Overschakelen.
  7. Klik op Kopen.

Over Google Workspace-versies

Er zijn 3 versies van waarop je je kunt abonneren via Google Domains. Hier vind je de details en prijzen van nieuwe abonnementen:

Business Starter

Gepersonaliseerde e-mailadressen en 30 GB opslag.

$ 7,20 per gebruiker per maand

• Aangepaste en beveiligde zakelijke e-mail
  • 30 GB cloudopslag per gebruiker
  • Samenwerkingsprogramma's zoals Documenten, Presentaties en Spreadsheets
  • 100 deelnemers in videovergaderingen
Business Standard

Gepersonaliseerde e-mailadressen, 2 TB opslag en geavanceerde vergaderingen.

$ 14,40 per gebruiker per maand

• Aangepaste en beveiligde zakelijke e-mail
  • 2 TB cloudopslag per gebruiker
  • Samenwerkingsprogramma's zoals Documenten, Presentaties en Spreadsheets
  • 150 deelnemers in videovergaderingen en opnemen van vergaderingen
Business Plus

Gepersonaliseerde e-mailadressen, 5 TB opslag en eDiscovery.

$ 21,60 per gebruiker per maand

• Aangepaste en beveiligde zakelijke e-mail
  • 5 TB cloudopslag per gebruiker
  • Samenwerkingsprogramma's zoals Documenten, Presentaties en Spreadsheets
  • 250 deelnemers in videovergaderingen, opnamen van vergaderingen en deelname bijhouden
  • Uitgebreide beveiligings- en beheerfuncties, inclusief Vault en geavanceerd eindpuntbeheer

Belangrijk: Als je vóór 6 oktober 2020 een oud G Suite-abonnement (bijvoorbeeld Basic of Business) hebt aangeschaft, nemen we in de komende maanden contact met je op om je overstaptraject naar een van de nieuwe aanbiedingen te bespreken. Nadat je bent overgestapt op een nieuw abonnement, kun je niet meer teruggaan naar je oude abonnement.

Als je interesse hebt in Google Workspace-versies voor meer dan 300 licenties voor je bedrijf, kun je rechtstreeks een Enterprise-abonnement aanschaffen bij Google Workspace.