Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Opgrader mail til videresendelse til Google Workspace-bruger

Med Google Domains' videresendelse af mail kan du oprette videresendelsesadresser (f.eks. dig@ditdomæne.com), hvor meddelelser omdirigeres til en mailadresse, du ejer (f.eks. en personlig Gmail-adresse). Få flere oplysninger.

Du kan få adgang til avancerede virksomhedsfunktioner ved at opgradere en videresendelsesadresse til en Google Workspace-bruger. Hver Google Workspace-bruger har sin egen postkasse, Google Drev til fillagring og -deling, Google Meet til videomøder samt funktioner til samarbejde i realtid som Docs, Sheets, Slides, Analyse, Kalender og Sites. Få flere oplysninger.

Sådan gør du videresendelsesadresser til Google Workspace-brugere:

Hvis du opretter en helt ny Google Workspace-bruger:

1. Log ind på din Google Domains-konto.
  2. Vælg navnet på dit domæne.
  3. Åbn menuen Menu.
  4. Klik på Mail.
  5. Under "Få en tilpasset mailadresse" skal du klikke på "Få Google Workspace".
  6. Angiv et navn, et brugernavn og en alternativ mailadresse for at oprette din første administratorkonto. Du bliver også bedt om at vælge, om Google Workspace-kontoen skal have administratorrettigheder på domænet.
  7. Tryk på Næste.
  8. Vælg den Google Workspace-udgave, der passer bedst til dine domænebehov.
  9. Fortsæt til betalingen.
  10. Angiv dine faktureringsoplysninger, og klik på "Køb".

På din faktureringsdato i næste måned bliver du faktureret for det samlede antal aktive Google Workspace-brugere (6 USD pr. bruger for Business Starter, 12 USD pr. bruger for Business Standard og 18 USD pr. bruger for Business Plus). Betalingen for den nye bruger beregnes forholdsmæssigt for måneden.

Hvis du allerede har konfigureret en Google Workspace-bruger før:

Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer en Google Workspace-bruger.

Du kan stadig se videresendelsesadressen angivet under Videresendelse af mail, men alle mails bliver nu omdirigeret til brugerens nye Gmail-indbakke. Vi anbefaler, at du sletter videresendelsesadressen.

Test din mail

Når du har oprettet din Google Workspace-bruger, skal du sende en testmail til vedkommendes adresse. Hvis testmailen bliver videresendt til den forrige modtager, skal du tjekke, om det nye brugernavn matcher mailadressen til videresendelse. Hvis de ikke matcher, kan du omdøbe din bruger til den nøjagtige videresendelsesadresse.

Sletning af brugere

Hvis du sletter en brugerkonto, men ønsker at fortsætte med at bruge mailadressen, kan du tilføje den slettede mailadresse som en adresse til viderestilling og omdirigere mailen til en anden mailadresse.