Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Usein kysyttyä Google Workspacen laskutuksesta ja maksuista

Kirjaudu Google Domainsiin sillä Google Domains ‑tilillä, jolla rekisteröidyit Google Workspaceen. Useimmissa tapauksissa Google Workspace ‑järjestelmänvalvojan tili ei ole Google Domains ‑tili.

Kuinka paljon Google Workspace ‑tilaus maksaa?

Google Domainsin kautta voi tilata kolme eri Google Workspace ‐versiota. Lisätietoja hinnoittelusta ja muusta on Google Workspace ja Google Domains ‑artikkelissa.

Miten uusia käyttäjiä voi lisätä ja miten käyttäjistä maksetaan?

Voit lisätä ja poistaa Google Workspace ‑käyttäjätilejä milloin tahansa. Lue lisää käyttäjän lisäämisestä.

Miten Google Workspace ‑tilauksen maksutapaa voi ylläpitää?

Maksutavan ylläpito riippuu siitä, miten ostit Google Workspace ‑tilauksen:

Miten perun Google Workspace ‑tilauksen?

Voit perua tai keskeyttää Google Workspace ‑tilauksen milloin tahansa.

Google Workspace ‑palveluni on jäädytetty. Miten voin korjata tilanteen?

Jos automaattisia maksuja varten määrittämääsi maksutapaa ei voi veloittaa yli 10 päivään, Google jäädyttää Google Workspace ‑palvelun. Tilin palauttamistapa riippuu siitä, miten olet ostanut Google Workspace ‑tilauksesi: