Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Järjestelmänvalvojan lisääminen

Järjestelmänvalvojat ylläpitävät Google Workspace ‑palveluita hallintakonsolin kautta. He voivat määrittää suojauskäytäntöjä, luoda ryhmiä ja tehdä käyttäjiin liittyviä muutoksia. Ainakin yhden käyttäjistä on oltava järjestelmänvalvoja.

Järjestelmänvalvojan luominen

Kun olet ensin lisännyt käyttäjän, voit tehdä hänestä järjestelmänvalvojan seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Domainsiin verkkotunnustasi ylläpitävälle Google-tilille.
  2. Valitse verkkotunnuksesi nimi.
  3. Klikkaa Sähköposti.
  4. Klikkaa Lisää tai poista ihmisiä Google Workspaceesta ‑kohdasta Muokkaa Muokkaa sen käyttäjän kohdalta, josta haluat tehdä järjestelmänvalvojan.
  5. Avattavassa Käyttöoikeustyyppi-valikossa on valittuna Käyttäjä. Vaihda valinnaksi Järjestelmänvalvoja.
  6. Klikkaa Tallenna.

Järjestelmänvalvojien roolien yksilöinti

Kun luot ensimmäisen järjestelmänvalvojan, hänestä tehdään pääkäyttäjä. Pääkäyttäjillä on oikeudet kaikkiin hallintakonsolin ominaisuuksiin.

Voit myös asettaa järjestelmänvalvojalle tiettyjä rooleja, mutta vähintään yhden käyttäjistä on oltava pääkäyttäjä.

Järjestelmävalvojaan liittyviä vinkkejä

Uuden salasanan pyytäminen: Jos et pääse kirjautumaan järjestelmänvalvojan tilille, voit pyytää uuden salasanan. Väliaikaiseen sähköpostiosoitteeseesi tai puhelinnumeroosi lähetetään väliaikainen salasana

Tietoturva: Järjestelmänvalvojat voivat pakottaa suojauskäytäntöjä suojatakseen verkkotunnustasi ja sen käyttäjien tietoja. Katso lisätietoja.

Käyttäjien lisääminen ja laskutus: Vaikka järjestelmänvalvojat voivat tehdä käyttäjiin liittyviä muutoksia hallintakonsolin kautta, käyttäjien lisääminen ja laskutuksen muutokset tehdään verkkotunnusta ylläpitävältä Google Domains ‑tililtä.

Google Ryhmät: Lisäämällä käyttäjät organisaatioyksiköihin järjestelmänvalvojat voivat helposti vaihtaa käyttäjäryhmien palveluja päälle tai pois. Katso lisätietoja.

Mobiili: Voit ylläpitää etätyöntekijöitäsi hallintakonsolista. Katso lisätietoja.