Pausa din Google Workspace-prenumeration

G Suite heter nu Google Workspace. Allt du behöver för att få saker och ting gjorda – nu på ett och samma ställe. Läs mer om Google Workspace.

När du pausar din Google Workspace-prenumeration upphör faktureringen omedelbart. All data sparas, men användarna har inte längre tillgång till tjänster, dokument eller e-post. Redigeringsbehöriga utanför domänen kan fortfarande komma åt delade dokument och filer.

När du pausar din Google Workspace-prenumeration påverkas inte din Google Domains-tjänst.

Du kan också avbryta och ta bort ditt Google Workspace-konto, vilket permanent tar bort dina användares e-post, kontakter, dokument och annan data.

1. Logga in på Google Domains.
  2. Välj din domän.
  3. Öppna menyn Meny
  4. Klicka på E-post.
  5. Klicka på Hantera prenumeration bredvid Lägg till eller ta bort personer från Google Workspace.
  6. Klicka på Stäng av bredvid Stäng av prenumeration.
  7. Bekräfta att du vill stänga av din prenumeration i dialogrutan.

Återaktivera Google Workspace

Om du återaktiverar din prenumeration debiterar vi dig för Google Workspace-tjänster från ditt senaste faktureringsdatum till det datum då du pausade tjänsten. Du måste betala det beloppet för att kunna återaktivera kontot.

1. Logga in på Google Domains.
  2. Välj din domän.
  3. Öppna menyn Meny
  4. Klicka på E-post.
  5. Klicka på Hantera prenumeration bredvid Lägg till eller ta bort personer från Google Workspace.
  6. Klicka på Återaktivera bredvid Återaktivera prenumeration.
  7. Återaktivera kontot enligt anvisningarna.

Den dag du återaktiverar din prenumeration blir din nya faktureringsdag varje månad.